سوپ پیازچه

مواد لازم

پیازچه خردشده ( بیشتر قسمتش سفیدش باشه خوشمزه تره ) : یک لیوان

قارچ خردشده : دولیوان

جوی پرک: یک لیوان (من با جو درسته هم درست کردم خوشمزه شد فقط اول باید بذارید جو حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت جداگانه بپزه)

ذرت پخته: یک لیوان

فلفل سبز تند حلقه شده: ۲ یا ۳ عدد (اینو نداشتم نریختم به جاش از پودر فلفل سیاه و سفید استفاده کردم)

شیر: سه لیوان

آب مرغ : ۲ لیوان (من از عصاره مرغ استفاده کردم)

نمک و آبلیمو : مقداری

طرز تهیه

شیر رو روی حرارت ملایم بزارید تا بجوشه بعد آب مرغ رو بهش اضافه کنید ، بعد ازاینکه یه جوش زد سایر مواد رو بهش اضافه کرده ( به استثنای آبلیمو) و اجازه بدید رو حرارت ملایم جابیفته ، موقع سرو آبلیمو رو بهش اضافه کنید.

نکته۱ : جوی پرک رو حتما" شسته و بعد استفاده کنید.

نکته ۲: تمام خوشمزگیه این سوپ به طعم تندشه اما اگه دوست نداشتید فلفل رو کمتر بریزید من دو بار درست کردم اما تندش خیلی خوشمزه تره.

اگه بوی پیازچه رو دوست ندارید باید بگم اینقدر طعم توی این سوپ هست که دیگه بوی پیازچه آزاردهنده نیست به امتحانش می ارزه!

امیدوارم شما هم خوشتون بیاد

این عکس رو اولین باری که سوپ رو درست کردم انداختم شاید قیافه خوبی نداشته باشه اما مزه اش فوق العاده است

دفعه دوم که درست کردم قیافه اش هم کمی بهتر بود اما عکس ننداختم

/ 1 نظر / 45 بازدید
raha

سلام روزت مبارک مهتاب جون[گل] بسیار بسیار خوشمزه به نظر میاد حتما درست میکنم من عاشق سوپ و انواع آش هستم دستت درد نکنه[گل][دست]