تیرامیسو

ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 2 لیوان .(کاله پنیر ماسکارپونه میزنه اگه نبود از پنیر لبنه کاله هم همین کارو میکنه ولی حتی الامکان همون ماسکارپونه باشه.)

پودر شکر نصف لیوان .(من معمولا این شکر رو اضافه نمیکنم چون زیادی شیرین میشه)

قهوه آماده سرد 2 لیوان.( من از نسکافه استفاده میکنم و میذارم کاملا سرررررررررررد بشه.)

خامه زده شده 2 لیوان .(من همیشه از پودر خامه استفاده میکنم که سریعا فرم میگیره.طرز تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه رو در انتها گذاشتم.)

بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم .

پودر کاکائو به مقدار لازم

وانیل شکری یه ذره!

طرز تهیه :

خامه فرم گرفته رو با پنیر ماسکارپونه خوب مخلوط میکنم اگه یه کم سفت بود میتونی دو قاشق شیر اضافه کنی تا خامه و پنیر کاملا مخلوط بشن بعضیا یه کم از همون قهوه سرد رو قاطی میکنن اما من فکر کنم شل بشه!

قالب رو آماده میکنی میتونی کاغد روغنی یا آلمینیوم بندازی کف قالی یا از قالب کمربندی استفاده کنی من از سلفون استفاده میکنم کف قالب روو یه ذره چرب میکنم و سلون رو میندازم کف قالب که معمولا از همین ظرفهای ساده دردار فریزریه!سایز یک لیتریش. همونا که درش چهارطرف بسته میشه حالا یه لیوان قهوه سرد رو می ریزی توی بشقاب و بیسکوییت های لیدی فینگر رو دونه دونه میزنی توش و در میاری میچینی توی قالب.باید سریع عمل کنی تا زیاد به خودش قهوه نکشه و خیس نخوره فقط مرطوب بشه. یک ردیف که چیدی روش از مخلوط خامه و پنیر میریزی و کمی صافش میکنی بعد لایه بعدی بیسکوییت همینطور ادامه میدی تا بیسکوییت تموم بشه و لایه رویی مخلوط خامه باشه. حالا میذاریش توی یخچال حدود 5-6 ساعت بمونه بعد میاری بیرون از قالب میاریش بیرون و روش رو با پودر کاکائو یا کاکائوی رنده شده تزیین میکنی و نوش جان میکنی

خامه فرم گرفته :

پودر خامه گیاهی  6 قاشق غذاخوری

پودر قند 4 قاشق غذاخوری

شیر سرد یک فنجان

وانیل نوک قاشق چایخوری همون یه ذره!!

(توی دستور اصلی پودر خامه و پودر قند به یک میزان و شیر دو برابر اون هست. ولی میزانی که من بالا استفاده کردم خیلی بهتر فرم میداد به خامه)

روش تهیه :

خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه و وانیل را با هم مخلوط میکنی و توی یک کاسه میریزی و وسط مواد شیر میریزی و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنی و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنی. هر وقت رد پره های همزن روی خامه موند یعنی خامه کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.

خامه فرم گرفته به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونی نگهداری کنی.

نکته : میتوانی بجای استفاده از بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت های نرم یا کیک اسفنجی استفاده کنی ولی با لیدی فینگر خوشگلتر و راحت تر و خوشمزه تر میشه

من دوست ندارم بیسکوییت ها زیاد نرم بشه و وا بره اینجوری که درست میکنم هم بیسکوییت ها از حالت خشکی در میاد هم زیادی نرم و له نیست و آب نداره یه بافت نرم و منسجم داره اگه دوست داری زیاد نرم و آبکی بشه میتونی توی خامه ات همون لیوان قهوه رو بریزی یا بذاری بیسکوییتها کاملا خیس بخورن من همیشه یه طرف بیسکوییت رو میزنم توی قهوه و سریع برمیدارم میتونی دوطرفش رو بزنی تا خیس بشه

امیدوارم خوشت بیاد از این روش 

اینجا وبلاگ مهتاب، این پست برای دوست عزیزم

I LOVE YOU TAMESHK JOONI

 

/ 8 نظر / 63 بازدید
تمشک خانوم

[خجالت][خجالت][خجالت] امروز صبح بعد از بیدار شدن با خودم گفتم چرا مهتاب رو انداختی توی زحمت وای من فکر نمیکردم اینقدر زود جوابمو بدی . مرسی عزیزم . منم آی لاو یو تو ... خیلی زیاد . [ماچ][ماچ][ماچ] اینام اشک شوق هستند [گریه][نیشخند] من چه خواهر خوبی دارم . مرسی عزیزم[ماچ]

تمشک خانوم

خوب از خامه فرم گرفته شروع کنم که یه جاهایی گفته بود یه لیوان پودر خامه یه لیوان شیر یه لیوان پودر قند . ترسیدم گفتم اوف قدر شیرین میشه پس . خوب اینطوری که شما گفتی خیلی خوبه . من دفه ی پیش از پودر خامه نتیجه ی خوبی نگرفتم که الان فهمیدم مشکل از کم بودن پودر خامه م بوده !‌ خیلی مرسی که پودر خامه رو توضیح دادی . حتمن این بار که کیک درست کردم از پودر خامه م استفاده میکنم . در مورد تیرامیسو . منم تقریبا همین مدل درست میکردم . شنیدم یه سری با تخم مرغ درست میکنند میخواستم ببینم شما چطوری درست میکنی . البته من لیدی فینگر گیرم نیومد و دو بار از بیسکوییت پتی بور استفاده کردم . البته نتیجه بد نبود اما لیدی فینگر یه چیز دیگه ست . واینکه منم مثل خودت وا رفته ش رو دوست ندارم . بیرون گرفتم خوردم حس کردم نون خیس وسطشه . اصلن دوست نداشتم ! حس بدی بهم میداد . طعمش یکم شوری داره درسته ؟ من فکر میکردم مشکل از من بوده . البته اینم بگم که من خامه فرم گرفته نمیریختم . خامه معمولی کاله میریختم [نیشخند][خنده] یه چیز دیگه هم چون من عاشق شکلات هستم لا به لاش شکلات رنده شده و خورد شده میریختم و عشق میکردم موقع خوردن !‌

تمشک خانوم

خیلی عالی توضیح دادی مهتاب . به نظرم یه وبلاگ آشپزی بزن که مطمئنن موفق میشی . بازم ممنونم از اینکه جوابم رو دادی. واقعا اگر نبودی من نصف زندگیم لنگ بود . هر وقت یه سوالی برام پیش میاد فوری یادم میاد بیام از مهتاب بپرسم . پرده هامم با بخارشور تمیز کردم شاهتوت گفت خیلی خوب شده و داره برق میزنه ! بازم ممنونم که هستی مهتاب جون [ماچ]

بانوی شرقی

وای عزیزم تا حالا اسم این غذا رو حتی نشنیده بودم حتما میپزمش بسیار ممنونم

مینا

بالاخره بعد مدتها یه پست آشپزی گذاشتی مهتاب جون.این هنرها رو بیا رو کن خب.خیلی ساده و خوب توضیح میدی حتما میدرستم سرفرصت.تو کنفرانس دو تا خانم خیلی مهربون ازقم اومده بودند یاد تو افتادم.

ترانه ی زندگی

عزیزم به خونه برگشتم افرین به دستای هنرمندت من که واسم ضرر داره

بهناز

چه کردی با من با این پست........ من میام خونتون از اینا برام درست کن[چشمک]

به به[خوشمزه] اگر بار گران بودیم رفتیم[گریه]