راهکارهایی برای تشخیص تقلب در مواد غذایی

عسل مرغوب از غیر مرغوب

سر گوگرد دار کبریت را وارد عسل کنید سسپس سعی کنید آنرا با فندک روشن کنید اگر روشن نشد عسل خوبی است

با قاشق مقداری از عسل را با فاصله داخل آب سرد بریزید اگر مستقیم به صورت نخ وارد آب شد و در یک جا جمع شد عسل خوبی است

ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور به راحتی از آن عبور کرد عسل خوبی نیست عسل باید تیره باشد

رب گوجه فرنگی

خیلی از کارخانه ها از کدو استفاده می کنند برای تشخیص یک قاشق رب را در آب حل کنید اگر هنوز قرمز بود خوب و اگر نارنجی و زرد شد کدو است

مقدار شیرخشک در شیر

یک سوزن را وارد شیر کرده بیرون بیارید اگه قطره شیر سریع چکید کیفیت پایین اگر زمان زیادی کشید شیر خوب است

رنگ در چای

یک پیمانه چای در آب سرد بریزید اگر آب سریع رنگ گرفت در چای رنگ دارد اگه حدود 20 دقیقه طول کشید چای خوبی است

/ 2 نظر / 6 بازدید
تمشک خانوم

ایول . دمت گرم. من خیلی دوست داشتم بفهمم عسلامون تقلبیه یا واقعی .. دستت درد نکنه عزیزم [ماچ]

سحر

جالب بود. ممنون.[گل]