قابلمه لعابی

سلام دوستان عزیزم

طاعاتتون قبول

من روی جهیزیه ام یه سری قابلمه لعابی دارم که تا حالا توشون هیچی نپختم آخه شنیدم که سریع ته میگیره و آب تموم میکنه فقط باید غذاهای آبدار توش پخت. اگه توش خورش درست کنم که موادش ته میفته بازم میچسبه آیا؟؟؟؟ طرز استفاده از این قابلمه ها چجوریه؟ من فقط ازشون برای نگهداری بهتر خیار توی یخچال استفاده میکنم چون خیلی سرد میشن و خیار توشون تر و تازه می مونه

کدبانوها جواب بدن لطفا!!!

/ 18 نظر / 8 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهتاب۲

منم قابلمه لعابی میخوام.من فقط میدونم اگه بخوای مربا یا شربت درست منی تو این قابلمه ها خیلی خوشرنگ میشه

مامان یسنا کوچولو

گلم چیزى به اندازه ى وجودت نیست که برایت بفرستم ولی وجودت براى من به اندازه اى هست که همیشه بیادت باشم ![ماچ][قلب]

فرشته

سلام مهتاب جون خیلی ممنون که اومدی وبم راستش نه من سینوزیت ندارم مشکل من عفونت سینمه که وقتی سرما میخورم فقط خس خس میکنه خیلی اذیتم میکنه یعنی افسرده میشم و همش با اطرافیانم دعوا[دلشکسته]

عسل بانو

مهتاب جون این قابلمه ها اونقدرا هم بد نیستن منم استفاده کردم غذا زود آماده میشه توش فقط شعلش باید کم باشه

موهبت تنهایی

سلام طاعاتتون قبول راستش من شنیدم اگه این ظروف لعابش بریزه و سیاه بشه تولید نوعی سم می کنه که خطرناکم هست

بانو وسالارش

اگه وجود خدا باورت بشه خدایه نقطه میذاره زیرباورت "یاورت "می شه.

دکتر کوچولو

نمیدونم والا!!!!!!!

ماه بانو

عزیزم منم تا حالا توشون چیزی نپختم و به عنوان ظرف غذا وقتی میریم بیرون ازش استفاده میکنم مثلا الویه ای چیزی میریزم توش ودیگر هیچ[نیشخند]